Welkom op de website van DeniseBoonVisagie
Visagie en hairstyling
Professionele visagie en haarstyling voor tv, film, fotografie en productiemaatschappijen. Fashion, beauty, gelegenheids make-up.

"Bruidstylist bij Beautiful Bride Company"
www.beautifulbridecompany.nl

Denise Boon volgde haar opleiding Visagie en Haarstyling bij Mieke Petiet. Daar professionaliseerde zij haar passie. Denise leerde het gezicht van acteurs en modellen lezen en dit omvormen naar het gewenste karakter.
Met visagie en haarstyling geeft Denise de extra toevoeging aan de personages die verwacht worden voor een foto-shoot of productie. De passie die zij heeft voor haar vak is er één die ze graag met u delen wil. Die passie gecombineerd met vakmanschap zijn de ingrediënten voor een mooi eindresultaat.
Momenteel werkt DBvisagie mee aan foto-shoots, mode shows, muziek video's en films.
Maar DBvisagie is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen! Als u op zoek bent naar iemand die creatief is, een team speler, iemand die buiten de lijnen denkt, die houdt van aanpakken en altijd streeft naar het beste resultaat, dan heb je jouw make-up artiest gevonden!

Grime
Naast visagie en haarstyling verzorgt Denise ook grimeerwerk. DB Visagie zet de effecten neer waar u om vraagt. Naturel, ziek, verwondingen, zweetdruppels, blauwe plekken, snij- en schaafwonden nodig? Denise Boon Visagie heeft er geen probleem mee.

Kijk gerust even verder...
Interesse? Bel of mail me via de contactpagina,

Graag tot ziens, Denise.